Woningbouw professionals

Of uw woning nu een totale renovatie of verbouwing nodig heeft om de ruimte beter te benutten, ProjectLink is er om u te helpen. We hebben een lijst van 10 van de beste woningbouw blogs samengesteld om u te helpen de schoonheid en veiligheid van uw huis te verbeteren.

Deze bouwblogs zullen niet alleen huizenbouwers, projectmanagers, architecten en aannemers de kennis geven die ze nodig hebben om in de juiste middelen te worden gestopt, maar zullen ook informatie geven over de laatste trends en ontwikkelingen die de Australische bouwindustrie vormgeven.

Deze handige lijst van bouwblogs zou u helpen de gewenste blik van uw huis te krijgen, en dat ook zonder teveel spanning op uw begrotingen te zetten.
Alternatieven voor hout in de bouw, koop predallen

Er zijn 4 lichtgewicht, vuur- en hittebestendige, duurzame alternatieve materialen voor hout, waaronder houtcomposieten, bamboe, hennep en stenen.
Lees meer”
Bekledingsideeën voor Australische huizen

Krijg 5 prachtige maar duurzame bekledingsideeën voor de bouw van Australische huizen, met inbegrip van, steen, vinyl, weerplaten, metaal en vezelcement bekleding.
Lees meer”
Home Vloerbedekkingsideeën die de ‘Wow’-factor zullen toevoegen

Ontdek topvloerideeën zoals hardhout, bamboe, kurk, vinyl en laminaatvloeren met al hun voor- en nadelen.
Lees meer”
Hoe maak je een volledig geïsoleerd huis?

Het huis is weerbestendig, zowel tegen hitte als tegen kou, met een goede isolatie van de zolder, de muren en de kelders.
Lees meer”
Hoe voorkom je brandgevaar in huis en op kantoor?

Gids voor de meest elementaire veiligheidsmaatregelen om brandrisico’s in huizen en kantoren te voorkomen. Vind ook de beste leveranciers van brandveiligheidsuitrusting in Australië.
Lees meer”
Hoe transformeer je gewone woningen naar exotische woningen?

Ontdek de meest trendy stijlen en ideeën die u kunnen helpen om uw huis te laten lijken op een exotische woning.
Lees meer over ramen en deuren
Hoe u uw huis te versieren met stenen

Als u het uiterlijk van uw huis wilt verfraaien en oppeppen, moet u nadenken over het toevoegen van deze trending stones in uw huisdecor.
Lees meer”
Hoe blijf je op budget tijdens de renovatie van je huis?

Het kan moeilijk zijn om de renovatie van een huis binnen het budget te houden. Maar deze tips zullen u helpen om een betaalbare en probleemloze verbouwing uit te voeren waar u echt trots op kunt zijn.
Lees meer”
Nieuwste trends in Home Remodelling en Design

Wilt u uw huis een make-over geven maar weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan eens naar een aantal indrukwekkende verbouwingstrends bij ProjectLink om ideeën op te doen.
Lees meer”
Hoe een perfecte buitenruimte te ontwerpen dit voorjaar

Het ontwerpen van een slim landschap vereist een degelijke planning. Als u ook dit voorjaar naar een adembenemende buitenruimte verlangt, dan hebben we iets voor u in petto.

 

 
Atlas Copco Power Technique, huur of koop compressoren, generatoren, waterpompen en lichtmasten bij Fimatec. Wij bieden een ruim assortiment aan.