Wilt u uw tuin, terrasoverkapping of pergola ontwerpen?

Wilt u uw tuin, terrasoverkapping of pergola ontwerpen? Laat u inspireren!

Wilt u nieuwe trends in het buitenleven ontdekken? Bent u op zoek naar een leuke tuinactiviteit of een koele overkapping voor uw terras? Er is geen tekort aan ideeën op onze blog! We kunnen u tips geven om met het overweldigende aantal mogelijkheden om te gaan of we geven u graag de voordelen van een bepaald product in een notendop. Laat u aangenaam verrassen door het leven buitenshuis in de breedste zin van het woord!

Geen twee tuinen zijn hetzelfde

Een terrasdak of pergola biedt talloze mogelijkheden om uw buitenruimte optimaal te benutten. Waar u het voor gebruikt is volledig aan u. Elke tuin is anders en elke gebruiker heeft zijn eigen behoeften. Sommige mensen willen elke dag barbecueën op hun terras, terwijl anderen meer dan wat dan ook intimiteit en rust willen. Of wat dacht u van een overdekte speelruimte op het terras in het zicht van het keukenraam? Elke situatie vraagt om een eigen oplossing. Wilt u een Picknickbank in de tuin?
Een aangepaste terrasoverkapping: 5 belangrijke overwegingen

Gelukkig is maatwerk binnen handbereik. De Table de jardin bois Ambassadors begeleiden u vakkundig door het hele proces. Hier zijn een aantal eerste vragen die ze u kunnen stellen:

Waarvoor bent u van plan het overdekte terras te gebruiken?
Geeft u de voorkeur aan een aangebouwde of vrijstaande terrasoverkapping?
Wat zou de ideale lengte, breedte en hoogte van de overkapping zijn?
Wilt u extra bescherming tegen te veel zonlicht of minder gunstige weersomstandigheden, of bent u op zoek naar extra privacy?
Welke stijl heeft uw voorkeur? De beschikbare stijlen variëren van scherp en minimalistisch tot meer traditioneel. Daarnaast bent u uiteraard op zoek naar een kleur die perfect past bij uw tuin, gevel en exterieur houtwerk. Tot slot moet uw stijl tot uiting komen in de afwerking zoals de luifel, de zijpanelen en de verlichtingsopties.

Terrasdaken: altijd maatwerk

Terrasdaken worden altijd op maat gemaakt, gemonteerd en geïnstalleerd. U kunt kiezen voor een aangebouwde constructie met twee kolommen of een vrijstaande overkapping met vier kolommen. U kunt het Algarve-dak zelfs integreren in een bestaande constructie. Een terrasoverkapping wordt altijd aan de wand gemonteerd en heeft twee dragende kolommen. Een loungepatio of table de jardin in de achtertuin of een handige patio naast de keuken? Aan u de keuze.

Natuurlijk moet u ook de grootte van het terrasdak bepalen. De maximale overspanning is 4,5 bij 6 meter voor een Algarve en 4,5 bij 6,2 meter voor een Camargue. Niet groot genoeg? U kunt meerdere identieke terrasoverkappingen aan elkaar koppelen, zowel in de lengte als in de breedte, zodat de resulterende overkapping precies de juiste vorm en grootte heeft.

Bovendien zijn alle producten verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren.

Tot slot kunt u onze terrasoverkappingen volledig op maat maken dankzij onze personalisatiemogelijkheden. Geïntegreerde verlichting en audio, slimme schuifwanden en zijpanelen, elegante zonneschermen, terrasverwarming… alles is mogelijk.