Bouwgereedschap

Het is waarschijnlijk zo vaak gebeurd – u vindt de perfecte gordijnen of decoratieve foto’s om het decor van uw huis te accentueren, en u vergeet volledig dat u niet over het juiste gereedschap beschikt om ze op te hangen. Na het doorzoeken van rommelladen, de garage en elke andere plek die je kunt bedenken, kun je nog steeds geen enkel stuk gereedschap vinden voor zo’n kleine taak. Om deze frustratie in de toekomst te vermijden, neem een kijkje op de lijst hieronder en ga naar uw lokale ijzerwarenwinkel om deze paar essentiële gereedschappen op te slaan die elke huiseigenaar ergens zou moeten hebben opgeslagen. Devan stellingbouwer

Meetlint – Een meetlint van 25 voet dat ¾ inch breed is, is ideaal voor projecten in de buurt van het huis. Het is ideaal voor kleine of grote taken zonder omslachtig te zijn. Het is essentieel voor elk gereedschap in huis.
Niveau – Laser niveaus zijn fancy en lijken extra nuttig is onze technologie-gegraveerde wereld. Niveaus zijn echter alleen nuttig als ze nauwkeurig zijn. Investeer in een die werkt, of het nu gaat om de laser of de basisbel die al vele jaren dienst doet in zoveel huizen.
Schroevendraaiers (en schroeven) – Elke gereedschapskist heeft minimaal een platte kop en een kruiskopschroevendraaier nodig. Kwaliteitsschroevendraaiers zijn verkrijgbaar in sets van alle maten, dus een kleine set van vijf verschillende maten kan van pas komen.
Hamer (en spijkers) – Een hamer met een gemiddeld gewicht is het beste voor een verscheidenheid aan taken in huis. Een rubberen handvat is goed voor alle handgrepen. Overweeg om te investeren in een rubberen hamer als uw hamerbehoeften boven het gemiddelde liggen.
Tang – Een naaldtang is alles wat de meeste huizen ooit nodig zullen hebben.
Sleutels – Er is enige discussie over de noodzaak van sleutels en welke. Echter, net als schroevendraaiers, kwaliteit sleutels komen vaak in eenvoudige sets die moeten dienen de meeste elke behoefte die zou ontstaan.
Utility mes – Utility messen komen vaak van pas in het huis en zouden het enige snijgereedschap moeten zijn dat nodig is. Als u geïnteresseerd bent, kan een handzaag ook een verstandige investering zijn. Weinig huizen hebben echt behoefte aan cirkelzagen of andere dure machines, dus vermijd om in de hype te worden gezogen eiken bijgebouw

Een stapel van verschillende gereedschappen.
De perfecte plaats om uw huishoudgereedschap op te bergen

De bovenstaande gereedschappen moeten allemaal worden bewaard in een gereedschapskist of een andere opslagcontainer die een aangewezen plek heeft in de woning. Er zijn geen regels over gereedschappen, ze hoeven niet in de garage of de kelder te worden opgeslagen. Zoek gewoon een plek die ze toegankelijk houdt, maar onopvallend als ze niet in gebruik zijn. Denk ook aan een paar andere items die van pas kunnen komen in de omgeving van het huis. Schildersband en duct tape, diverse lijmen, potloden en richtladders, en trapladders zijn allemaal accessoires die elke handige taak een beetje makkelijker kunnen maken en perfect passen in elke huishoudelijke gereedschapsset. Lees meer over een ascenseur domestique

Een stapel schildersgereedschap op een dekzeil.

Na het doorbladeren van deze lijst heeft u waarschijnlijk meer dan een paar gereedschappen gevonden die u ooit nodig had. Dit zijn slechts een klein aantal gereedschappen die wellicht een noodzaak zijn in uw huisplan. Dit is echter het basisgereedschap dat elke huiseigenaar nodig heeft om de meeste projecten en huisbevestigingen snel en met weinig frustratie af te ronden.