Pleisterwerken

Wilt u binnenmuren of plafonds snel bepleisterd en geverfd hebben? Dan is Dry Lining de oplossing die het Logic Plastering team zoekt. Wat is het dan? Droge bekleding, ook wel ‘drywalling’ genoemd, is een manier om binnenmuren te bekleden zonder gebruik te maken van pleisterwerk. Het heeft zijn naam gekregen omdat er zo min mogelijk water wordt gebruikt in de installatie – er is dus weinig of geen droogtijd om rekening mee te houden.

Externe bepleistering, oftewel bepleistering, beschermt onze huizen en gebouwen op twee manieren. Ten eerste isoleert het ze tegen extreme kou of extreme hitte. Ten tweede maakt het het metselwerk weerbestendig en voegt het een beschermende laag toe om ervoor te zorgen dat de muren droog en duurzaam blijven. Een gescheurde pleisterlaag maakt deze beschermlaag kwetsbaar en verhoogt het risico op vocht en afbrokkeling van het metselwerk.

Professioneel Buitenmuurpleisterwerk

Wandel door elke straat in het centrum van de stad in Bedfordshire en je ziet een aantrekkelijke hotch-potch van architectonische bouwstijlen, perioden en ornamentatie. Het is wat karakter en identiteit geeft aan een bepaalde plek, wat het uniek maakt. Heb je je ooit afgevraagd hoe deze gebouwen door de eeuwen heen hebben overleefd? Nou, een van de belangrijkste redenen is hun buitenmuurbepleistering. In Vlaanderen daarintegen in het plaatsen van Mortex in opmars.

De geschiedenis van de bepleistering is terug te voeren op enkele van de vroegste steden. De Romeinen introduceerden het in Groot-Brittannië en sindsdien gebruiken we verschillende materialen om onze huizen te beschermen. Buitenmuurbepleistering, oftewel bepleistering, is belangrijk omdat het zorgt voor een extra huid over het metselwerk. Het zorgt ervoor dat uw huis droog, warm en beschermd blijft tegen extreme weersomstandigheden, gedurende tientallen jaren – zo niet eeuwen.

Hoogwaardige Dry Lining Services in Kempston

Op zoek naar een gladde gipsafwerking die zowel kosteneffectief als snel is? Logic Plastering biedt in Bedfordshire een droge bekleding als een effectief alternatief voor gestucte plafonds en wanden. De installatie is snel en binnen enkele uren hebt u een verfklaar oppervlak om mee te werken. Er is geen droogtijd om rekening mee te houden, u kunt direct verf of tegels aanbrengen.
Repareren

Uw huis beschermen

We zijn afhankelijk van de muren van onze huizen om een beschermende buffer te vormen tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. Dit werkt metaforisch, in die zin dat je huis de plek wordt waar je je in slechte tijden kunt terugtrekken, maar ze hebben ook een praktische taak. Muren houden het weer, de tocht en het lawaai uit onze huizen. Microtopping  helpt bij het proces, door een externe laag toe te voegen om het metselwerk van uw huis te beschermen. Microtopping is een polymeer-cement toepassing, die gebruikt wordt voor het “bekleden” van muren, vloeren en meubels. Ideaal voor nieuwbouw én renovatie.

Scheuren in plafondpleister

“Ik heb net een scheur in het plafond opgemerkt en ik vroeg me af of het serieus is…”

Dit is een oproep die we regelmatig krijgen bij Logic Plastering. Het kan zijn dat er net een scheur in het oude gips is ontstaan, en de beller is bang dat het structurele problemen signaleert. Of misschien hebben ze een haarscheur opgemerkt die in nieuw gips is ontstaan en willen klanten weten of het slecht vakmanschap is. We zijn altijd blij om te helpen, en wat elke stukadoor u zal vertellen is dat er tal van verschillende soorten scheuren zijn, die allemaal een andere oplossing vereisen.

In deze blog bekijken we 4 verschillende soorten scheuren in plafondpleister en schetsen we de vereiste oplossing:
Droge voering vs. gips

Wat is het beste? Droge Voering vs. Gips

Als je een kamer aan het inrichten bent, kan het voelen alsof er een miljoen beslissingen moeten worden genomen. Tapijt of tegels? Behang of verf? Gordijnen of jaloezieën? Droge voering of gips? Het debat over droge voering vs. gips is er een die we regelmatig met onze klanten voeren. We nemen altijd de tijd om de voors en tegens aan elke kant te leggen, zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

In deze blog nemen we de mogelijkheden door als u uw binnenmuur opnieuw wilt inrichten. Hopelijk geeft het u de informatie die u nodig heeft. Als u echter vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Logic Plastering team.

Gipsen plafond-rozen voor een oogstrelende eigenschap

Gipsplafondroosjes zijn een periode die teruggaat tot de tijd dat een kamer werd verlicht met kaarsen of gaslicht. Een van de functies van de plafondroos (naast het decoratieve) was het opvangen van vuil en roet. Het idee was dat in plaats van het hele plafond te moeten herinrichten, alleen de roos weer in zijn oorspronkelijke staat zou moeten worden geschilderd.

Toen er eenmaal elektriciteit was, werd de gipsroos om een andere reden nuttig. Nu werd de versiering gebruikt om het gat in het plafond en de elektrische bedrading te verbergen. Deze gegoten ‘rozen’ zijn traditioneel rond en zeer decoratief. Oorspronkelijk waren het vrij zware objecten, gemaakt van gips, maar hedendaagse rozenmallen zijn gemaakt van veel lichtere materialen.

Rendering Metselwerk

Het buitenmetselwerk van uw huis profiteert van een extra laag om het te beschermen tegen regen, wind en sneeuw. Rendering beschermt niet alleen uw metselwerk, maar helpt ook bij de isolatie. En, als u uw huis een facelift wilt geven, is het een geweldige manier om de textuur, het uiterlijk en de kleur van uw huis te veranderen.