Huis beveiligen

De afgelopen jaren zijn slimme huisbeveiligingssystemen steeds populairder geworden. We kunnen ons huisalarm op afstand aanzetten, controleren of alles in orde is door de bewakingscamera’s live te bekijken en zelfs uw verwarming klaarzetten voor als u weer thuis bent.

Terwijl we veranderingen aan het aanbrengen zijn in onze huizen, zou het een heel goed idee zijn om na te denken over de beveiliging van het huis. Het is ontzettend belangrijk om uw huis en al uw spullen binnen te beschermen, maar wanneer heeft u hier voor het laatst over nagedacht? Er zijn talloze opties beschikbaar die u veiliger kunnen houden.

Slimme huisbeveiliging is de laatste jaren steeds populairder geworden door de vooruitgang in de technologie, waardoor het eenvoudig en relatief goedkoop is om uw huis te beschermen en te bewaken. Een slim huisbeveiligingssysteem bestaat normaal gesproken uit alarmen, camera’s en deursensoren die u kunt bedienen vanaf uw smartphone en direct worden gelauwerd als een van deze zijn uitgeschakeld.

Trium branddetectie

  • Brandbeveiliging volgens de NBN s21-100 norm
  • Analoge of conventionele systemen
  • Thermische, optische branddetectie of gecombineerde technologie, smoke beams of branddetectie dmv air sampling
  • In combinatie met gasdetectie en sprinklersystemen
  • Ge├»ntegreerd met inbraaksystemen

Home kunnen we Yale Smart Home beveiligingssystemen leveren en installeren die synoniem zijn met huisbeveiliging. Een van de beste dingen is dat u het systeem eenvoudig kunt uitbreiden als u dat nodig heeft en ze kunt integreren om samen te werken, met een scala aan verschillende slimme woonoplossingen. Hoewel het een goed idee is om deze tijd te gebruiken om veranderingen in uw huis aan te brengen, zou het een zeer verstandig idee zijn om uw huis te beschermen, zodat u, wanneer u toch naar buiten gaat, met een gerust hart kunt zorgen dat uw huis veilig is.