Traplift plaatsen

Trapliften zijn geweldige opties voor mensen met mobiliteitsproblemen, waardoor ze gemakkelijker de trap op en af kunnen gaan. Als uw huis twee of meer verdiepingen heeft en u hoopt te verouderen, kan een traplift u helpen zo lang u wilt in uw huis te blijven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw veiligheid op de trap. Omdat geen twee mensen of huizen precies hetzelfde zijn, mogen hun trapliften ook niet hetzelfde zijn. Hier vindt u enkele van de meest populaire accessoires en aanpassingen om u te helpen de perfecte traplift voor uw unieke behoeften te creëren.

Vouwbare rails

De rails die de traplift volgt, reiken meestal verder dan de boven- of onderkant van de trap om de stoel een groter bewegingsbereik te geven. Als de bovenkant of onderkant van de trap echter in een smalle gang of bij een deur eindigt, kunnen de rails in de weg zitten, waardoor er een struikelgevaar kan ontstaan. Vouwbare rails kunnen in de rest van de rails worden teruggetrokken met behulp van automatische of manuele stroomvoorziening, zodat ze uit de weg zijn wanneer ze niet worden gebruikt.
Klapstoelen en voetsteunen

Net als de rails kunnen de zitting en de voetsteun van uw traplift u in de weg zitten als u ze niet gebruikt. Door de inklapbare stoelen en voetsteunen kunt u ze gemakkelijk zo dicht mogelijk tegen de muur wegwerken, zodat ze geen kostbare ruimte in uw huis innemen. Laat ze gewoon weer zakken wanneer u de traplift weer moet gebruiken.
Bredere zitplaatsen

Zitten op een smalle zitting die beweegt kan soms een beetje hachelijk aanvoelen, zelfs met armleuningen die je in bedwang houden. Een breder zitkussen kan uw traplift comfortabeler maken en u helpen zich veiliger te voelen tijdens het rijden.
Roterende stoelen

Wanneer u de boven- of onderkant van de trap bereikt, moet u veilig uit uw trapliftstoel komen. Afhankelijk van uw mobiliteit en balans kan dit op zich al een uitdagende taak zijn. Met een draaibare stoel draait de stoel zich van de trap af wanneer u uw bestemming bereikt, waardoor u gemakkelijk en veilig kunt opstaan.

Meerdere haltes

Als uw trap een overloop heeft in het midden, kan het zijn dat u daar af en toe moet stoppen, bijvoorbeeld om de vloer of een raam in de buurt schoon te maken. Terwijl de meeste trapliften alleen bovenaan en onderaan de trap stoppen, kan het zijn dat u de mogelijkheid hebt om onderweg extra stops toe te voegen als dat nodig is.

Zitten op een smalle stoel die beweegt kan soms een beetje hachelijk aanvoelen, zelfs met armleuningen die u vasthouden. Een breder zitkussen kan uw traplift comfortabeler maken en u helpen zich veiliger te voelen tijdens het rijden.
Parkeerplaatsen

Om de stoel voor uw traplift uit de weg te houden, is het ook mogelijk om de geleiderails te verlengen tot voorbij de uiteinden van de trap. Op deze manier kunt u de stoel om de hoek van de trap “parkeren”, zodat hij uit het zicht is als u hem niet gebruikt.
Meer informatie bij Traplift plaatsen

Hier bij Traplift plaatsen zijn we er trots op dat we trapliften en andere medische en mobiliteitshulpmiddelen kunnen leveren aan klanten . We helpen u graag bij het selecteren van de perfecte trapliftopties om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen.

Traplift prijs aanvragen? 

Comfortlift heeft het meest uitgebreide aanbod trapliften in België tegen voordelige prijzen. Wij installeren een traplift op maat van uw trap